Wat bieden wij?

Steenberggroup is een dynamisch team van professionele projectontwikkelaars dat U een uitgebreide portefeuille van rendabele vastgoedinvesteringen voorstelt.

In onze dagelijkse zoektocht naar nieuwe projecten worden enkel investeringen in overweging genomen die U een sterk rendement verzekeren. Wij kopen vooral panden die door minimale aanpassingen een meer geschikte hedendaagse functie kunnen krijgen.

Wij richten ons zowel op particuliere klanten als op professionele investeerders.

Met een stevige bagage aan ervaring en vakkundigheid onderzoeken we het potentieel van een project, heroriënteren we gebouwen, gronden en panden, en optimaliseren we naar de nieuwe bestemming. Elk project wordt vanzelfsprekend zeer doordacht en kordaat aangepakt, met gepaste zorg voor de waarde van het bestaande gebouw.

De filosofie die we daarbij hanteren, is er een van rentabiliteit, maar ook van kwaliteit en waardering van bestaand erfgoed.

Bent u op zoek naar een woning, buitenverblijf, bouwgrond, projectgrond, industriegrond of elke andere vastgoedinvestering? Laat het ons weten, en wij overlopen graag het aanbod met u.